reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Treska se salsou verde

Podle hesla ryba má plavat dejte chladit bílé víno jako nejvhodnější dezert.


  • 4,0

    4 7
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

omáčka

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

10+1 otázek: Jak můžeme ovlivnit stravování našich dětí?

24. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Postup přípravy

Rybí filety pokapeme 2 lžícemi citronové šťávy, osolíme, opepříme a poprášíme moukou.

V pánvi rozehřejeme máslo a filety opékáme po obou stranách 3 minuty dozlatova.

Bazalku otrháme, česnek oloupeme a nahrubo nasekáme, dáme s hořčicí a olejem rozmixovat. Vznikne nám zelená omáčka - salsa verde. Tu okyselíme citronovou šťávou, přisladíme a podle chuti dosolíme a případně i dopepříme.

Jednotlivé porce filetů přeléváme omáčkou a zdobíme měsíčky odrhnutého citronu.

Tresku se salsou verde podáváme s opečenými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Treska se salsou verde

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.