Treska na zelenině

20 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 3890x
Recept na chutně a zdravě připravenou tresku.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Rybí filé necháme rozmrazit, pokapeme citronovou šťávou a jemně posypeme bylinkovou solí. Necháme chvíli odležet.

Mezitím si očistíme a na proužky nakrájíme červené papriky. Cibuli oloupeme a rozkrájíme na tenká kolečka, která v prstech rozdělíme.

Na hluboké pánvi rozehřejeme máslo, nejprve osmahneme cibuli, vhodíme papriku a tresku a restujeme za občasného promíchání. Zasypeme kmínem, přidáme kopr a podlijeme vodou. Necháme krátce podusit a tekutinu vyvařit. Máme hotovo za 10 - 12 minut.

Tresku na zelenině podáváme s čerstvým chlebem nebo vařenými brambory.

Michy autor receptu:

Treska na zelenině

Počet přidaných receptů: 3477

Ingredience

na porce
4,3
skvělý recept
6 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Treska na zelenině

Přidat příspěvek k receptu Treska na zelenině
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept