reklama
hledat uživatel
       

Treska na pórku

Tento jednoduchý recept zpestří jídlo připravované z ryb.


  • 3,2

    44×

    3,2 44
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 529 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Postup přípravy

Z citronu si vymačkáme šťávu.

Kostky tresky pokapeme citronovou štávou, osolíme a posypeme kořením na ryby (z obou stran). Necháme tresku chvíli odležet.

Mezitím si nakrájíme celý pórek. V misce si rozšleháme vejce.

Na pánvi si rozpálíme olivový olej s troškou másla a osmažíme rybu doměkka. Ryby smažíme z obou stran a poté je rozmačkáme vidličkou na malé kousky. Přisypeme pórek, který restujeme společně s rybou, dokud není dost měkký. Přilijeme rozšlehaná vejce, opepříme.

Za stálého míchání osmažíme a teplé podáváme s bramborem nebo rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Treska na pórku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.