reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Treska na červeném víně

Chutně připravená ryba s červenou cibulí na víně.


  • 5,0

    5 7
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Dobře omyté a očištěné plátky ryb obalíme v hladké mouce a opečeme v horkém oleji z obou stran.

Mezitím si oloupeme cibuli a nakrájíme na plátky. Mandle spaříme a oloupeme, případně koupíme již loupané.

V půlce smažení ryby přidáme mandle, cibuli a smažíme přibližně dalších 10 minut. Bohatě podlijeme červeným vínem a jakmile se začne vypařovat, přidáme bobkový list a osolíme. Ke konci přidáme ocet balsamico, vznikne nám šťáva na podlití ryby.

Tresku na červeném víně podáváme jen s ledovým salátem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Treska na červeném víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.