reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tradiční východoslovenský Syrek

Jednoduchý a velmi chutný pokrm.


  • 3,6

    3,5 9
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce rozklepneme a důkladně rozmícháme ve studeném mléce. Osolíme a přidáme cukr.

Na mírném plameni a za stálého míchání směs vaříme, dokud se nevytvoří hrudky. Přecedíme, necháme vychladnout a odkapat.

Velikonoční Syrek je velmi chutný k uzené šunce či různě kořeněným klobáskám .


reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tradiční východoslovenský Syrek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.