Klasický recept na přípravu chutného ruského boršče. Ingredience jsou na 3 litry polévky.
1 lžička | cukr |
2 ks | brambory |
1 ks | cibule |
1 ks | rajče |
1 ks | mrkev |
1 lžíce | rajčatový protlak |
0.5 ks | paprika červená |
20-30 dkg | bílé zelí |
2-3 ks | červená řepa |
60-70 dkg | vepřové maso |
1 lžička | sušená petrželka |
1 lžička | sušený kopr |
1 lžíce | ocet 8% |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor Merelin
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena