reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Tradiční cibulačka

Velmi chutná polévka. Recept se spoustou cibule.


  • 4,0

    20×

    3,9 20
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Kvíz: Jak dobře znáte světovou gastronomii?

25. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 761 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí pečené čaje

24. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Už se to blíží! Co uvařit na svatého Martina?

24. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Inspirace na víkend: Recept na italské tiramisu krok za krokem

24. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Halloweenská párty ve stylu: Dokonalý dýňový dort krok za krokem

24. 10. 2020

Postup přípravy

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a na rozpáleném tuku osmažíme dozlatova. Zalijeme vodou, přidáme kostku masoxu a krátce povaříme. Podle chuti osolíme a opepříme.

Plátky veky opečeme na sucho.

Tradiční cibulovou polévku nalijeme do polévkových misek, nahoru položíme opečený plátek veky, hustě posypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme pod grilem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tradiční cibulačka

    Celkový počet komentářů: 4
    • Dáša
      Dáša

      Tradiční cibulačka s masoxem? To je oxymoron jak vyšitej:-)

      21.11.2011 20:28:00

    • Radek
      Radek

      5x cibuli karamelizovat na masle a mirnem ohni min. hodinu. Přidat vinný ocet - zredukovat, pak bílé vino - a opět zredukovat. Malá lžíci tymianu, snitek rozmarynu, sůl a pepř, připadne jiné polevkove bylinky. A nakonec i studena jiska z jedne lžíce hladké mouky. To vše smichat s kvalitním vyvarem. No a když sýr, pak se také vyplatí nesetrit, ale i s eidamem vystačíte.

      16.01.2011 08:47:22

      • Elča
        Elča

        Tohle je výborné vylepšení, chválím a děkuji za tip ;)

        26.06.2012 21:18:03


    • drakula
      drakula

      Cibulačka je lepší se zeleninovým vývarem a s libečkem a petrželkou než s masoxem. Je dobrá, když vaříte bramborový salát. Vývar ze zeleniny na salát je na cibulačku bezvadný.

      28.06.2008 12:53:48


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Tradiční cibulačka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.