reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tradiční cibulačka

Velmi chutná polévka. Recept se spoustou cibule.


  • 3,9

    19×

    3,8 19
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a na rozpáleném tuku osmažíme dozlatova. Zalijeme vodou, přidáme kostku masoxu a krátce povaříme. Podle chuti osolíme a opepříme.

Plátky veky opečeme na sucho.

Tradiční cibulovou polévku nalijeme do polévkových misek, nahoru položíme opečený plátek veky, hustě posypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme pod grilem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tradiční cibulačka

    Celkový počet komentářů: 4
    • Dáša
      Dáša

      Tradiční cibulačka s masoxem? To je oxymoron jak vyšitej:-)

      21.11.2011 20:28:00

    • Radek
      Radek

      5x cibuli karamelizovat na masle a mirnem ohni min. hodinu. Přidat vinný ocet - zredukovat, pak bílé vino - a opět zredukovat. Malá lžíci tymianu, snitek rozmarynu, sůl a pepř, připadne jiné polevkove bylinky. A nakonec i studena jiska z jedne lžíce hladké mouky. To vše smichat s kvalitním vyvarem. No a když sýr, pak se také vyplatí nesetrit, ale i s eidamem vystačíte.

      16.01.2011 08:47:22

      • Elča
        Elča

        Tohle je výborné vylepšení, chválím a děkuji za tip ;)

        26.06.2012 21:18:03


    • drakula
      drakula

      Cibulačka je lepší se zeleninovým vývarem a s libečkem a petrželkou než s masoxem. Je dobrá, když vaříte bramborový salát. Vývar ze zeleniny na salát je na cibulačku bezvadný.

      28.06.2008 12:53:48


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Tradiční cibulačka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.