reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

4. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Tradiční bramborák

Tradiční bramborák

Příloha i hlavní chod. Klasický bramborák, recept pro začátečníky.


  • 4,3

    335×

    4,3 335
  • 30 min

  • 35×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Energetická hodnota

4427 kJ / 1057,5 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 769 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 000 hodnocení

Voňavé letní pečení: Křehký koláč s lesním ovocem krok za krokem

3. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 815 hodnocení

Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

2. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 203 hodnocení

Osvěžte se: Recepty na nejlepší domácí limonády

1. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 601 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 774 hodnocení

Chutně připravený květák? Zkuste tyhle květákové karbanátky!

1. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 670 hodnocení

Naučte se efektní mramorování moučníků: Zebra koláč zvládne i začátečník

30. 6. 2020

Postup přípravy

Brambory oloupeme, omyjeme a osušíme. Na jemném struhadle je nastrouháme. Ihned vmícháme mouku, vejce, oloupaný a prolisovaný česnek. Těsto na bramboráky okořeníme pepřem, solí a majoránkou. Podle chuti můžeme do těsta přisypat i slaninu nakrájenou na kostičky.

Těsto v malých dávkách nalijeme na pánvičku či lívanečník. Tradiční bramboráky pečeme na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova. Upečené bramboráky dáme na ubrousek, aby odsál přebytečný tuk.

Tradiční bramborák podáváme podle chuti. Dobrý je samotný nebo jako příloha k masu či masové směsi. Bramborák je skvělý studený i teplý.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tradiční bramborák

    Celkový počet komentářů: 53

    Nalezeno receptů: 53
    |< << 123456 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Tradiční bramborák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.