reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

4. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Tradiční bramborák

Tradiční bramborák

Příloha i hlavní chod. Klasický bramborák, recept pro začátečníky.


  • 4,3

    332×

    4,3 332
  • 30 min

  • 34×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory oloupeme, omyjeme a osušíme. Na jemném struhadle je nastrouháme. Ihned vmícháme mouku, vejce, oloupaný a prolisovaný česnek. Těsto na bramboráky okořeníme pepřem, solí a majoránkou. Podle chuti můžeme do těsta přisypat i slaninu nakrájenou na kostičky.

Těsto v malých dávkách nalijeme na pánvičku či lívanečník. Tradiční bramboráky pečeme na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova. Upečené bramboráky dáme na ubrousek, aby odsál přebytečný tuk.

Tradiční bramborák podáváme podle chuti. Dobrý je samotný nebo jako příloha k masu či masové směsi. Bramborák je skvělý studený i teplý.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tradiční bramborák

    Celkový počet komentářů: 53
    • Kirill
      Kirill

      PS: Hoši styďte se, to snad není možný toto..

      03.11.2011 18:15:09

    • Kirill
      Kirill

      Děkuji za pobavení v komentářích.
      Bramboráky jsem udělal přesně podle výše uvedeného receptu a byly VYNIKAJÍCÍ!! :-)

      03.11.2011 18:14:47

    • Kacka
      Kacka

      Hulváti jedni!

      Fekálníku a Robine Úde, tento recept napsala Včelka Mája, je to její recept, do kterého se kmín nedává, tak proč tady řešíte nesmrtelnost brouka?!!! Chováte se jako hulváti, nevychovanci a naprostí ignoranti! Přidat komentář je pouze volba a možnost, ne důvod se k něčemu vyjadřovat za každou cenu...třeba i cenu toho, že je komentář naprosto mimo a vy vypadáte, jako tupci :( Přestaňte s tím a neobtěžujte nás vašimi ubohými reakcemi!Díky!

      07.10.2011 18:00:05


    • Helen Kinsel
      Helen Kinsel

      Znechuuceni z vyroku, pouzivanych na internetu

      Tak jsem se nahodou dostala do receptu ceske kuchyne a byla jsem ohromena jak upadla kultura ve vyjadrovani. Mohli byste se vsichni stydet, vsichni, kdo se zucatsnujete komentaru a michate recepty s vulgarnosti,ktera byla kdysi povazovana za komunikaci ty spodni tridy.. Nevim proc se urcita skupina lidi tak rozhorcuje nad kminem jako prisadou do bramboraku. Prece si kazdy muze pridat co mu chutna a nemusi se zodpovidat nejakemu neciviilisovanemu, arogantnimu idiotovi. Snad je jeste trochu svobody na svete a lide si mohou pouzivat co jim hrdlo raci,

      01.08.2011 00:28:20

    • ahoj
      ahoj

      CUS BUS

      01.05.2011 08:43:14

    • ahoj
      ahoj

      CUS BUS

      01.05.2011 08:43:14

    • squirrel
      squirrel

      Mňamka :)

      21.02.2011 16:27:40

      • cesilko
        cesilko

        kde vidíš tolik sprostoty,já teda žáknou nevidím,jedinejpříspěvek je trošku hustější,ale furt v rámci slušného,...tak nemoralizuj

        30.04.2011 11:16:47

    • Phorbo
      Phorbo

      velmi chutné, bohuzel na hrubo nastrouhané a moc mouky ale to je moje chyba, neodhladl jsem to. strouzku cesneku jsem dal 3 na lepsi chut, pridal jsem nasekany gothaj na kousky a luxusní mňamka

      15.12.2010 15:11:55

    • Mleako
      Mleako

      tak jsem je dnes zkoušel podle tohohle návodu a byly dobrý akorát jsem teda přidal ještě o jeden stroužek česneku navíc, protože nebyl moc cítit.

      13.11.2010 13:10:18

    Nalezeno receptů: 53

    Přidat příspěvek k receptu Tradiční bramborák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.