reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

4. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Tradiční bramborák

Tradiční bramborák

Příloha i hlavní chod. Klasický bramborák, recept pro začátečníky.


  • 4,3

    335×

    4,3 335
  • 30 min

  • 35×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Energetická hodnota

4427 kJ / 1057,5 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 751 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 988 hodnocení

Pečení na víkend: Nadýchaná bublanina s ovocem nikdy nezklame

6. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 713 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Recept na ciabattu s olivami a sušenými rajčaty krok za krokem

6. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 663 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Postup přípravy

Brambory oloupeme, omyjeme a osušíme. Na jemném struhadle je nastrouháme. Ihned vmícháme mouku, vejce, oloupaný a prolisovaný česnek. Těsto na bramboráky okořeníme pepřem, solí a majoránkou. Podle chuti můžeme do těsta přisypat i slaninu nakrájenou na kostičky.

Těsto v malých dávkách nalijeme na pánvičku či lívanečník. Tradiční bramboráky pečeme na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova. Upečené bramboráky dáme na ubrousek, aby odsál přebytečný tuk.

Tradiční bramborák podáváme podle chuti. Dobrý je samotný nebo jako příloha k masu či masové směsi. Bramborák je skvělý studený i teplý.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tradiční bramborák

    Celkový počet komentářů: 53

    Nalezeno receptů: 53
    |< << 123456 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Tradiční bramborák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.