reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

těsto



Energetická hodnota

1819 kJ / 434,6 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

V míse smícháme uvedené suché přísady. Vejce rozklepneme, oddělíme bílky od žloutků a bílky ušleháme do tuha.

K suchým přísadám přidáme olej, mléko a žloutky a šleháme, dokud není těsto hladké. Na závěr lehce vmícháme ušlehané bílky.

Hotové těsto na belgické vafle nalijeme do přístroje na vafle a pečeme asi 5 - 7 minut.

Belgické vafle podáváme s javorovým sirupem, marmeládou, medem nebo nutellou. Jistě potěší i jako pohoštění.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tradiční belgické vafle

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.