reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Toskánská cibulačka

Recept na skvělou a rychle hotovou cibulačku.


  • 2,3

    16×

    2,3 16
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 540 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Nejprve si připravíme vývar z vegety nebo podravky, do kterého přidáme směs mražené zeleniny.

Při vaření nakrájíme oloupanou cibuli na kolečka, kterou poté přidáme do polévky a jen krátce povaříme.

Podáváme s nahrubo nastrouhaným sýrem, který do horké polévky nasypeme těsně před podáváním.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Toskánská cibulačka

    Celkový počet komentářů: 2

    • Anna
      Anna

      V Toskánsku by se divili

      Moje známá, která se provdala do Itálie mě naučila cibulačku, kterou vaří její tchýně. Takže recept originál. Na olivovém oleji osmahne cibuli, krájenou na půlměsíčky, ale ne do tmava, zalije bílým vínem a nechá odpařit alkohol, přidá tymián a vývar a povaří. Dosolí a opepří dle chuti. Podává s krutony a kopcem strouhaného parmezánu.

      28.01.2019 16:40:41

    • liamgal
      liamgal

      nepoživatelné

      Z kombinace podravky a vody není možné udělat jakýkoliv vývar. Nemluvím o vývaru s kostí, ale celkem slušná náhrada může být akorát hovězí instantní vývar. Podravka je poze směs soli, glutamatu, cukru a minimálního procenta sušené zeleniny. Sloužit může například akorát tak k nepříliš dobrému dochucení vývarů. Do cibulačky se cibule nepřidává, ale v týmž hrnci restuje nejprv a to do sklovata se špetkou cukru před zalitím vodou a dalšího postupu.

      07.01.2008 22:11:18


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Toskánská cibulačka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.