reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí pečené čaje

24. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 761 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Už se to blíží! Co uvařit na svatého Martina?

24. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Inspirace na víkend: Recept na italské tiramisu krok za krokem

24. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Halloweenská párty ve stylu: Dokonalý dýňový dort krok za krokem

24. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Budete je milovat! TOP 5 receptů na dýňové koláče nejen na víkend

23. 10. 2020

Postup přípravy

Všechnu zeleninu očistíme, menší žampiony překrojíme na polovinu, menší ponecháme vcelku, cibuli nakrájíme na jemné půlměsíčky, papriky nakrájíme na širší proužky.
Na pánev do rozehřátého oleje dáme orestovat žampiony, mírně je osolíme, přidáme drcený kmín a pak je 10 minut podusíme.

Mezitím si na drobnější kostičky nakrájíme špek a slaninu. Každou žlázu (máme celkem 3 ks žláz) rozřízneme na 3 plátky a ty pak na menší úzké nudličky. Rozehřejeme si větší hlubší pánev, vložíme oba druhy slaniny a necháme orestovat do růžové barvy. Přidáme žlázy, libeček, rozdrobíme kostku bujonu, promícháme a necháme prudce orestovat. Šťávu, kterou maso pustí, necháme za občasného promíchání vyvařit, cca po 10 minutách přidáme cibuli a papriky, přiklopíme poklicí a na mírném plameni dusíme toreadorovu pánev 15 minut. 5 minut před koncem přidáme předem podušené žampiony, dochutíme pepřem, podle potřeby přisolíme a dovaříme.

Jako přílohu k toreadorově pánvi jsem zvolila brambory.

Poznámka: Já kupuji býčí žlázy stažené z blány. Dříve jsem je před úpravou namáčela v mléce (stejně jako ledvinky), ale přišlo mi to zbytečné. Takže žlázy i ledvinky několikrát důkladně propláchnu horkou vodou a dále postupuji podle zadaného receptu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Toreadorova pánev

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.