Vynikající a rychlá pomazánka, skvělá hlavně k čerstvému pečivu.
Hodnocení
4.6
/ 5 (17x)
Doba přípravy
10 min
Ingredience
1 ks
cibule
2 konzervy
sardinky v tomatě
2 ks
vejce natvrdo
1 kelímek
pomazánkové máslo
podle chuti
1 špetka
sůl
citronová šťáva
1 špetka
mletý černý pepř
Postup přípravy
Velkou cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Dáme ji do mísy. Vejce uvařená natvrdo oloupeme a nastrouháme.
K cibuli přidáme sardinky i se šťávou, pomazánkové máslo, vejce a trochu přisolíme a opepříme. Pro chuť můžeme přidat trochu citronové šťávy. Vše důkladně promícháme.
Tomatovou rybí pomazánku podáváme namazanou na čerstvém pečivu. Nezapomeneme na čerstvou zeleninu.