reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Toast s česnekovým pestem a rajčaty

Vyzkoušejte snadný recept na teplou česnekovou chuťovku s pestem z medvědího česneku, bazalky, petrželky a rajčátek, které podáváme na toastech s opečenou slaninou a křepelčím vejcem.


  • 3,9

    18×

    3,8 18
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Postup přípravy

Nejdříve si připravíme pesto. Medvědí česnek, bazalku a zelenou petrželku omyjeme, nasekáme nahrubo a vložíme do mixéru. Přidáme stroužky oloupaného česneku a kapary. Vše osolíme, opepříme a bylinkovou směs rozmixujeme za postupného přilévání olivového oleje dohladka. Cherry rajčata nakrájíme na malé kostičky a vmícháme i se šťávou do pesta. Vše podle potřeby dochutíme a necháme v chladu rozležet.

Toasty opečeme nasucho dozlatova. Plátky slaniny opečeme na malém množství oleje do křupava a z křepelčích vajec na výpeku připravíme volská oka. Opečené toasty potřeme pestem s rajčaty, poklademe slaninou a volským okem.

Toasty s česnekovým pestem, rajčaty, slaninou a vejci podáváme jako teplou chuťovku při posezení s přáteli.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Toast s česnekovým pestem a rajčaty

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.