reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na kostičky nakrájíme slaninu, osmahneme na ni nakrájenou cibuli a přidáme pokrájené maso. Osolíme, opepříme a za mírného podlévání dusíme. Mícháme a podle potřeby podléváme.

Oloupané syrové brambory nakrájíme na kostky.

Když je maso skoro měkké, přidáme brambory, trochu vegety a ve vodě rozmíchanou malou konzervu rajského protlaku. Dusíme, až jsou brambory i maso měkké. Podle potřeby můžeme zředit vodou, mírně poprášit moukou a podle chuti dosolíme.

Na talíři ozdobíme tetin gulášek pažitkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tetin gulášek

    Celkový počet komentářů: 2

    • Sch-iška
      Sch-iška

      dělala jsem z kuřecího a taky mňamka...

      27.11.2011 15:20:00

    • maďa
      maďa

      je to fakt dobrota chutnalo nám a jen se po něm zaprášilo :-)

      19.06.2011 11:29:02

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Tetin gulášek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.