Těstoviny marinara

30 min | hlavní chod | italská kuchyně | recept zobrazen: 138819x
Těstoviny s garnáty, olihněmi, hřebenatkami, žampiony, vínem a petrželkou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Uvaříme je doměkka. Na pánvičce osmahneme cibuli, přidáme česnek, zalijeme vínem a vaříme tak dlouho dokud se tekutina neodpaří tak na dvě lžíce, přidáme pokrájené olihně a vaříme asi minutu, pak přidáme houby a hřebenatky a vaříme asi 2 minuty. Potom přidáme garnáty, šlehačku, petrželku a prohřejeme. Směs promícháme s těstovinami, prohřejeme a podáváme sypané petrželkou.

autor receptu:

Těstoviny marinara

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Těstoviny marinara

Přidat příspěvek k receptu Těstoviny marinara
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept