reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Těstoviny crudaiola

Další recept na lahodné a velmi rychlé těstoviny.


  • 4,6

    4,5 9
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 699 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 932 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 672 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 753 hodnocení

Velikonoce se blíží: Otestujte se, jak dobře znáte velikonoční zvyky

2. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 739 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 281 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 626 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Postup přípravy

Rajčata spaříme ve vroucí vodě a oloupeme. Dobře odkapané je rozmixujeme a dáme do mísy.

K rajčatům přidáme nadrobno nasekaný česnek, čerstvou petrželku a bazalku. Přidáme olivový olej, sůl, pepř a dobře promícháme. Rajčatovou směs dáme odpočinout na 30 minut do lednice.

Mezitím si uvaříme oblíbené těstoviny al dente. Těstoviny již jen promícháme s uleželou směsí.

Těstoviny crudaiola ihned podáváme.

Jedna porce těstovin crudaiola má cca 370 kcal.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Těstoviny crudaiola

    Celkový počet komentářů: 2

    • null
      null

      Dobrý den,děkuji za Váš kladný komentář.Jsem velice ráda,že jste si na těstovinách pochutnali ,příjemný den s pozdravem Sussi

      29.03.2013 14:12:31

    • Amita
      Amita

      Velká pochvala

      Musím recept mooc pochválit. Nečekala jsem, že ještě než to bude sněžené, tak budu plánovat kdy si to uvařím znovu. Navíc rychlé a jednoduché, jen to chce mít čerstvé bylinky (ale já musela použít sušenou bazalku, ale i tak to bylo vynikající, už jsem zásobovaná a příště zase s čerstvou, věřím že s tou to bude ještě lepší :)

      29.03.2013 00:28:50


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Těstoviny crudaiola

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.