reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Těstoviny alla boscaiola

Recept na těstoviny (nejlépe penne) s hříbky.


  • 5,0

    5 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 627 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 885 hodnocení

Videorecept: Špagety s krémovou houbovou omáčkou

27. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 637 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 714 hodnocení

Recept na jablečný závin krok za krokem

25. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Maso k uzení: Pochutnejte si na krkovici i slanině

25. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 577 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 708 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 588 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Postup přípravy

Dáme vařit vodu na těstoviny. Hříbky očistíme a nakrájíme na kolečka, slaninu na nudličky. Rajčata s olivami na slabé plátky.

Na jedné pánvi dáme osmahnout tak na 4 minutky slaninku, na druhé pánvi dáme zezlátnout cibulku, do které přidáme hřiby. Slaninu přidáme k hotovým hříbkům. Vmícháme rajčata s olivami a 5 - 10 minut podusíme. Pokud je třeba, podlijeme vodou z těstovin.

Hotové těstoviny scedíme minutku před koncem, přidáme k hříbkové směsi a restujeme na pánvi dalších 5 minut. Nakonec přidáme čerstvou petrželku a posypeme parmazánem.

Těstoviny ala boscaiola ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Těstoviny alla boscaiola

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.