reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Drůbka nebo křidélka dáme vařit a ochutíme podravkou. Když je maso měkké, vyjmeme ho z vývaru. Vývar nám může být základem na polévku. Maso necháme vychladit, poté ho obereme od kostí.

Mezitím uvaříme vejce natvrdo. Po vychladnutí vejce oloupeme a prolisujeme na čtverečky. Okurky také nakrájíme na čtverečky. Sterilovanou zeleninu scedíme.

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Scezené těstoviny dáme do mísy, přidáme sterilovanou zeleninu, kukuřici, hrášek, vejce a okurky. Necháme trochu vychladit a nakonec přimícháme libovolnou majonézu nebo tatarku. Kdo chce, nahradí majonézu bílým jogurtem. Podle chuti osolíme a opepříme.

Těstovinový salát se zeleninou a masem necháme před podáváním dobře vychladit v lednici. U nás je moc oblíbený hlavně v létě.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Těstovinový salát se zeleninou a masem

    Celkový počet komentářů: 2

    • jakub novak
      jakub novak

      je to na hovnmo

      11.09.2018 14:19:05

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Těstovinový salát se zeleninou a masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.