Zeleninu očistíme. Cibuli a pórek nasekáme najemno. Slaninu nakrájíme na kostičky. Mahi Mahi nakrájíme na menší kousky.
Na trošce dobrého olivového oleje a másla zpěníme cibuli a slaninu. Přidáme najemno nakrájený pórek. Nakonec přidáme nakrájenou Mahi Mahi. Velmi krátce ji opražíme a necháme vychladnout.
Mezitím si uvaříme ve slané vodě těstoviny podle libosti, nejlépe se hodí malá vřetena. Nakrájíme zbylou zeleninu a ve velké míse promícháme s majonézou. Po vychladnutí přidáme rybu, kterou jsme zastříkli citronovou šťávou. Kdo má rád, může přidat sterilovanou kukuřici a nakládanou kapii. Smícháme lehce dohromady. Těstovinový salát s Mahi Mahi necháme v lednici proležet.
Těstovinový salát s Mahi Mahi podáváme s dobrým bílým vínem