reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Těstovinový salát Bonjour

Vynikající těstovinový salát s créme bonjour. Vegetariáni vynechají uzeninu.


  • 4,4

    20×

    4,4 20
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Salám a různobarevné papriky nakrájíme na menší kostičky nebo proužky a dáme do mísy na salát.

Do pomazánkového másla créme bonjour přidáme dva trojúhelníčky taveného sýru a pomalu přidáváme smetanu, až vytvoříme středně hustou omáčku, kterou následně dochutíme pálivou paprikou.

Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny - vřetena, které po uvaření propláchneme studenou vodou.

Následně všechny ingredience smícháme dohromady a necháme odležet zhruba 1 - 2 hodiny v ledničce.

Těstovinový salát Bonjour můžeme podávat i těsně po dokončení přípravy. Odleželý však chutná lépe.

Salát můžeme podávat jako hlavní chod i jako přílohu k pokrmům.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Těstovinový salát Bonjour

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.