Těstovinový buřtguláš

35 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 783x
Stejně dobrý jako klasický bramborový jen mnohem méně pracný.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Do většího hrnce dáme nakrájený špekáček, mraženou cibuli, kmín a papriku a nasucho promícháme. Pak přidáme tolik vody, kolik jsme zvyklí na vaření těstovin. Osolíme o něco méně než na klasický bramborový buřtguláš a přidáme kostku bujónu. Necháme vařit.

Jakmile se vše provaří, ochutnáme a podle chuti přisolíme. Poté přidáme kolínka. Pokud jsme dali méně vody, musíme pravidelně míchat. Do téměř hotového těstovinového buřtguláše přidáme majoránku a stolní olej. Promícháme a necháme dojít.

Těstovinový buřtguláš podáváme teplý.

autor receptu:

Těstovinový buřtguláš

Počet přidaných receptů: 42

Ingredience

na porce
Vaše cena 5877 běžně 11302 Kč sleva 48 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Těstovinový buřtguláš

Recept se nachází v 36 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
zjirousek
guláše 459 receptů
Hawkeye
Guláše 92 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Těstovinový buřtguláš

Přidat příspěvek k receptu Těstovinový buřtguláš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept