reklama
hledat uživatel
       

Těsto na štrúdl

Těsto vhodné jako základ pro štrúdl.


  • 4,5

    18×

    4,5 18
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Tuk nastrouháme.

V míse nebo na vále zpracujeme tuk, mouku, vodu a špetku soli v těsto.

Necháme jej chvíli odležet, poté znovu prohněteme, vyválíme na placku a už postupujeme, jak jsme zvyklí.

Těsto na štrúdl plníme podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Těsto na štrúdl

    Celkový počet komentářů: 2

    • Hořká mandle
      Hořká mandle

      pravý štrůdl

      Toto těsto se nemá vyválet na placku,ale postupně vytahovat do tvaru placky a chybí tam 1-2 lžíce octa.

      12.06.2012 11:13:48

    • Baboš
      Baboš

      Tento štrůdl dělám pořád.Není tam cukr a pokud nebude v náplni tak je výborný pro diabetiky.

      01.05.2012 15:12:59

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Těsto na štrúdl

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.