reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Těsto na pizzu z pizzerie

Tenoučké těsto na pizzu, které mě nikdy nezklamalo!


  • 4,4

    416×

    4,4 416
  • 1 hod

  • 83×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Veškeré Ingredience smícháme a necháme těsto na pizzu vykynout asi 40 minut na teplém místě.

Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, posypeme oreganem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd.

Pizzu pečeme v dobře rozehřáté plynové troubě asi 10 - 15 minut. V horkovzdušné asi 5 - 8 minut.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Těsto na pizzu z pizzerie

    Celkový počet komentářů: 98
    • Kačka
      Kačka

      Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie

      Dobrý den, jen tak koukám a hledám nějaký zajímavý recept na pizzu a a nedá mi to. Musím reagovat na toho " kritika " . Tento recept je jen recept a my všichni můžeme a nebo nemusíme zkusit ochutnat typ toho druhého. Každému chutná naštěstí něco jiného a to ty kreativnější podněcuje zkoušet různé způsoby. Hold někdo je až příliš konzervativní a nedá prostor ostatním. PS: Nenechte se odradit kritikou. Jsem moc ráda, když se mohu inspirovat různými nápady.

      09.07.2018 15:18:06

    • rozsec185
      rozsec185

      skoušela jsem a bylo to dobré

      02.02.2018 10:57:04

    • wagner (tecka) michal
      wagner (tecka) michal

      toto není recept na pizzu

      Zaprvé, pravá italská pizza (resp. těsto na ni) potřebuje kynout na chladnějším místě alespoň 24h, lépe ale 48h.
      Zadruhé, rychlost pečení - se odvíjí od teploty, ne od toho, jestli je trouba plynov , nebo horkovzdušná. Pravá pizza se dělá při skoro 500 stupních cca 1 minutu. Vaše trouby zvládnout tak max 300 stupňů, proto 10-15 minut.
      Zatřetí, droždí jen 5-7g na toho cca 1/2 kila mouky.
      Paní prostě někde našla recept na těsto, nechtělo se jí čekat na kynutí, ví, že český buchty kynou 40 minut v teple, tak proč tak neudělat i pizzu, že?
      No, protože pizza nejsou buchty, easy.
      0/10 - tohle není repet na pizzu, ale na český buchty naslano. Ano, může to někomu i chutnat (některým lidem chutnají i vlastní výkaly, že...), ale to neznamená, že to co jedí je pizza.
      Dát mi to v pizzerii, nezaplatím, nedojím a utíkám :D

      16.04.2017 23:41:55

      • Fanos
        Fanos

        Re: toto není recept na pizzu

        Skvely koment!

        02.05.2017 13:59:34

      • Vincenzo Prdini
        Vincenzo Prdini

        Re: toto není recept na pizzu

        Dát ti to v pizzerii, tak zaplatíš a ještě si milerád přidáš, protože bys poznal leda velký výkal ty experte...

        04.05.2017 13:47:20

      • Muflon
        Muflon

        Re: toto není recept na pizzu

        Naprosto souhlasím, tohle pizzu vidělo maximálně z rychlíku a přinést mi někdo tuhle buchtu, tak také neplatím a odcházím. Těsto na pizzu kyne v lednici přes noc, dělené na bochánky ze kterých se následně po dokynutí při normální teplotě vytáčí pizza. A o složení těsta ani nemluvím...

        05.05.2017 09:12:38

      •  toto není recept na pizzu
        toto není recept na pizzu

        Re: toto není recept na pizzu

        Tak, to tady nectete, zase nejaky intelekt tady ukazal ze umi cist z originalnich receptu :) myslim ze inteligent tady kopiruje postupy z netu, v restauraci nepozna ani kdyby mu dali zmrazenou pizzu s kaufu :) retardace tohoto naroda delat se chytrym a hanit ostatni.

        22.05.2017 15:39:48

      • vitoldius
        vitoldius

        Re: toto není recept na pizzu

        ты чувак дело говоришь, с сахаром и быстрое тесто получается как трдельник(trdlo), я сча так седал пиццу, вкусно конечно, но не так как у итальянцев

        15.07.2017 21:51:57

      • Ota
        Ota

        Re: toto není recept na pizzu

        Čekat na pizzu 24 či 48 hod tak dostanu chuť na něco jiného.Pán popisuje výrobu pizzi ve velkém ale doma na to není čas čekat 48 hod.

        24.07.2017 10:41:49

      • Rodinka
        Rodinka

        Re: toto není recept na pizzu

        Mno tak to shrnme - proc se tady rozcilovat nad nekym , kdo neni schopen mít ani slusnost mit tzv.prezdivku
        Pizza jakozto Pizza Italska - je uprimne pekne hnusna tlusta buchta a Italove ji basti a zapiji litrama vina ,aby prebyli tu bajo chut - stejne jako ital.zmrzku :-D
        Muj chlap tuto pizzu dela uz půl roku , máme kolem sebe hodne velky kolektiv a pizzu ochutnalo jiz hodne lidi a nikdo si na chut pizzy nestezoval , kazdy narod ma svoji vlastni chut , testo - jedli jsme ceske knedliky v Norsku a byl to luxusni hnus a jim to velice chutnalo.
        Takze lidi nedejte na recenze a vyzkousejte vsak jak rikam , kazdy je silny prec PC .-)

        13.11.2017 18:08:57

    Nalezeno receptů: 98
    |< << 12345678910 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Těsto na pizzu z pizzerie

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.