reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Těsto na pizzu z pizzerie

Tenoučké těsto na pizzu, které mě nikdy nezklamalo!


  • 4,4

    496×

    4,3 496
  • 1 hod

  • 85×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Videorecept: Domácí sekaná z krůtího masa doladěná k dokonalosti

27. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

26. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

26. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky

25. 10. 2020

Postup přípravy

Veškeré Ingredience smícháme a necháme těsto na pizzu vykynout asi 40 minut na teplém místě.

Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, posypeme oreganem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd.

Pizzu pečeme v dobře rozehřáté plynové troubě asi 10 - 15 minut. V horkovzdušné asi 5 - 8 minut.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Těsto na pizzu z pizzerie

    Celkový počet komentářů: 113
    • Markéta Nečasová
      Markéta Nečasová

      Pizza otrubáre

      U nás má tato pizza velký úspěch, je prudce jedlá, křehká. Okraje vždy potíráme olivovým olejem s utřeným česnekem. Nikdy nezbyl ani kousek. Díky za tento skvělý a snadný recept ❤️

      10.06.2020 17:48:04

    • tereza
      tereza

      Recept se mi nelíbí

      chutná to jak mrdka

      17.10.2019 13:06:23


    • wagner (tecka) michal
      wagner (tecka) michal

      toto není recept na pizzu

      Zaprvé, pravá italská pizza (resp. těsto na ni) potřebuje kynout na chladnějším místě alespoň 24h, lépe ale 48h.
      Zadruhé, rychlost pečení - se odvíjí od teploty, ne od toho, jestli je trouba plynov , nebo horkovzdušná. Pravá pizza se dělá při skoro 500 stupních cca 1 minutu. Vaše trouby zvládnout tak max 300 stupňů, proto 10-15 minut.
      Zatřetí, droždí jen 5-7g na toho cca 1/2 kila mouky.
      Paní prostě někde našla recept na těsto, nechtělo se jí čekat na kynutí, ví, že český buchty kynou 40 minut v teple, tak proč tak neudělat i pizzu, že?
      No, protože pizza nejsou buchty, easy.
      0/10 - tohle není repet na pizzu, ale na český buchty naslano. Ano, může to někomu i chutnat (některým lidem chutnají i vlastní výkaly, že...), ale to neznamená, že to co jedí je pizza.
      Dát mi to v pizzerii, nezaplatím, nedojím a utíkám :D

      16.04.2017 23:41:55

      •  toto není recept na pizzu
        toto není recept na pizzu

        Re: toto není recept na pizzu

        Tak, to tady nectete, zase nejaky intelekt tady ukazal ze umi cist z originalnich receptu :) myslim ze inteligent tady kopiruje postupy z netu, v restauraci nepozna ani kdyby mu dali zmrazenou pizzu s kaufu :) retardace tohoto naroda delat se chytrym a hanit ostatni.

        22.05.2017 15:39:48

      • Jirka
        Jirka

        Re: toto není recept na pizzu

        Tak raději honem napište jak se správné těsto na pizzu dělá protože kritizovat umýt každý.

        02.09.2018 11:36:53

      • Markéta
        Markéta

        Re: toto není recept na pizzu

        To máte skoro pravdu, mám recept přímo z Neaopole od Itala. Akorát až na to, že na půl kila mouky se dávají jen 2-3 g droždí, a ne studená voda, ale vlažná. A pizza se rozhodně neválí válečkem ale ručně se roztáčí.

        02.03.2020 08:21:12


    Nalezeno receptů: 113

    Přidat příspěvek k receptu Těsto na pizzu z pizzerie

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.