reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Těsto na pizzu pro domácí pekárnu

Recept na výborné těsto na pizzu! A jak je jednoduchý!


  • 1,0

    1 1
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mouku se sušenými kvasnicemi nasypeme do pekárny, přidáme vlažnou vodu, olej a sůl. Necháme udělat těsto.

Hotové těsto na pizzu rozdělíme na 2 díly a zvlášť je zabalíme do potravinové folie. Dáme na 8 hodin do lednice.

Z těsta vyválíme plát na pizzu a poklademe vším, co máme rádi. Těsto na pizzu z domácí pekárny už jen stačí upéct a pochutnávat si.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Těsto na pizzu pro domácí pekárnu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.