reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Těsto na italskou pizzu z domácí pekárny

Recept na vynikající těsto na chutnou pizzu.


  • 4,0

    4 4
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hladkou mouku, droždí, sůl, olej a perlivou vodu dáme do domácí pekárny, zapneme na program těsto a necháme připravit těsto. Pokud nemáme domácí pekárnu, uhněteme těsto ručně.

Těsto vyjmeme z pekárny, ještě jednou promícháme a necháme zlehka vykynout.

Těsto potom vyválíme na tenkou placku, na kterou klademe suroviny podle chuti, například rajčatovou omáčku, sýr, šunku, rajčata, salám apod.

Připravenou italskou pizzu pečeme dozlatova v předehřáté troubě při 180 °C.

Těsto na italskou pizzu z domácí pekárny používáme na přípravu této oblíbené pochoutky podle chuti a fantazie.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Těsto na italskou pizzu z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.