reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Těsto na babiččin štrúdl

Recept na těsto na štrúdl podle mé babičky ze Slovenska.


  • 4,5

    4,5 8
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na potření



Energetická hodnota

5175 kJ / 1236,0 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 710 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 799 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 660 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Vodu si trochu ohřejeme, měla by být vlažná. Mouku prosejeme.

Z mouky, na kousky nakrájeného másla, špetky soli a vlažné vody zpracujeme těsto, až je dokonale hladké. Těsto potřeme olejem a přikryjeme mísou, kterou jsme vypláchli horkou vodou. Těsto na štrúdl takto necháme 30 minut odpočinout.

Těsto na babiččin štrúdl poté rozválíme a plníme nastrouhanými jablky, tvarohem, mákem apod.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Těsto na babiččin štrúdl

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.