reklama
hledat uživatel
       

Postup přípravy

Do mísy prosejeme mouku, rozdrobíme droždí, přidáme cukr, vlažné mléko, změklý tuk a sůl a zaděláme vláčné těsto. Těsto posypeme moukou, přikryjeme a necháme vykynout.

Potom přendáme těsto na vál, uválíme váleček a nakrájíme na stejnoměrné kousky.

Na vál nasypeme trochu krystalového cukru a posekané mandle a každý kousek těsta v této směsi válečkem vyválíme.

Terčiny jazéčky přendáme na vymazaný plech a v předehřáté troubě zprudka upečeme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Terčiny jazéčky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.