Teplý švestkový dezert

1 hod | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1945x


Postup přípravy receptu

Umyté a vypeckované švestky nakrájíme a na másle rozpečeme. Vychladlé propasírujeme přes síto do mísy.

Z bílku a cukru vyšleháme sníh, který přidáme ke švestkám. Dále přidáme rozinky a skořici. Směs promícháme a dáme do vymazané a vysypané formy na pečení.

Teplý švestkový dezert pečeme 15-20 minut při 180° C. Podáváme teplé!

autor receptu:

Teplý švestkový dezert

Počet přidaných receptů: 73

Ingredience

5
skvělý recept
3 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Teplý švestkový dezert

Přidat příspěvek k receptu Teplý švestkový dezert
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept