Teplý salát z nových brambor

45 min | příloha | 3 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3673x
Vyzkoušejte recept na velmi chutný teplý bramborový salát se zeleninou, který podáváme k masovým nebo rybím steakům.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Nejdříve si připravíme zálivku. Feferonky zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Pažitku jemně usekáme. Olej promícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem, feferonkami a pažitkou. Zálivku necháme odležet. Ředkvičky očistíme a nakrájíme na plátky.

Na přípravu toho salátu budeme potřebovat pokud možno co nejmenší a stejně velké brambory. Nové brambory oškrábeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařené brambory slijeme, vložíme do mísy a promícháme s ochucenou zálivkou. Nakonec k bramborám přidáme listy salátů, nakrájené ředkvičky a ihned podáváme.

Teplý salát z nových brambor a zeleninou podáváme jako přílohu k masům. Výborně chutná i samostatně s nejrůznějšími druhy tvarohových dipů.

Jarka-P autor receptu:

Teplý salát z nových brambor

Počet přidaných receptů: 1725

Ingredience

na porce
4,6
skvělý recept
21 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Teplý salát z nových brambor

Přidat příspěvek k receptu Teplý salát z nových brambor
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept