Vaření.czReceptyTeplý krevetový salát s červenou cibulí a mladými brambory Grenaille
1 fotografie
Teplý krevetový salát s červenou cibulí a mladými brambory Grenaille
Lahodný recept na teplý krevetový salát s červenou cibulí, česnekem, mladými brambory Grenaille, rukolou a cherry rajčátky.
Hodnocení
5.0
/ 5 (2x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
20 g
česnek
80 g
brambory
80 g
krevety
30 g
rukola
30 g
červená cibule
50 g
cherry rajče
podle potřeby
olivový olej
podle chuti
mletý pepř
pepř a sůl
Postup přípravy
Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme měsíčky. Brambory si předem uvaříme ve slupce a také je nakrájíme na měsíčky.
Na olivovém oleji orestujeme česnek a červenou cibuli. Přidáme krevety, poté brambory a již jen prohřejeme.
Na talíř si připravíme lůžko z rukoly a cherry rajčátek. Dáme na něj připravený krevetový salát. Teplý krevetový salát s červenou cibulí a mladými brambory Grenaille ihned podáváme.