Opečené telecí maso s tvarohovými dipy dvou chutí.
olej | |
sůl | |
600 g | telecí kýta |
drcený kajenský pepř | |
náplň 2 | |
---|---|
2-3 stroužky | česnek |
sůl | |
1 lžíce | bylinky |
mletý bílý pepř | |
1-2 lžičky | citronová šťáva |
náplň 1 | |
sůl | |
2 porce | paprika mletá |
2 lžíce | ostrý kečup |
mletý barevný pepř | |
1 ks | paprika červená |
omáčka | |
1 kostka | tvaroh |
0.5 kelímku | smetana ke šlehání |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena