reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Telecí saltimbocca s rizottem porcinni

Pečené telecí plátky se šalvějí a v parmské šunce podávané s rizottem porcinni.


  • 3,0

    267×

    3 267
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Telecí pečeni nakrájíme na plátky po 200 g a lehce rozklepeme. Ochutíme solí a pepřem. Na každý steak vložíme lístek šalvěje a zabalíme do plátku parmské šunky. Pečeme ve středně vyhřáté troubě na oleji dozlatova.



Cibuli nakrájenou na jemno osmahneme na másle dozlatova, přidáme kousky hub a restujeme. Přidáme propláchnutou rýži, osolíme a opět orestujeme, poté zalijeme vývarem a vínem. Vše společně dusíme doměkka. Dochutíme solí, pepřem, jemně sekanou petrželovou natí a nakonec vmícháme strouhaný parmazán.



Podáváme s pečeným masem.


Zdroj: Bertolli.cz

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Telecí saltimbocca s rizottem porcinni

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.