reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Telecí medailonky se žampiony

Křehké telecí maso s vůní tymiánu a žampionů.


  • 3,1

    39×

    3,1 39
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky.

Maso pokrájíme na medailonky, naklepeme, zaprášíme moukou a z obou stran opečeme.

Osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a sekanou petželovou natí. Přidáme pokrájené žampiony, podlijeme a dusíme doměkka.

Vynikající přílohou je dušená hrášková rýže.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Telecí medailonky se žampiony

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.