reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Telecí maso v jablečné šťávě

Výborný hlavní chod z telecího masa. Recept na dobrý nedělní oběd se zajímavou jablečnou chutí.


  • 3,0

    3 4
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Telecí maso nakrájíme na kostky, okořeníme majoránkou, bobkovým listem a přidáme hořčici. Cibuli nakrájíme nadrobno.

Maso vložíme do ohnivzdorné mísy, přisypeme mouku, sůl, nakrájenou cibuli, pokapeme rozpuštěným máslem a vše zapečeme ve vyhřáté troubě.

Nakonec pokrm zalijeme jablečnou šťávou, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Dochutíme podle potřeby solí a citronovou šťávou.

Telecí maso v jablečné šťávě podáváme s brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Telecí maso v jablečné šťávě

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.