Telecí kapsa plněná špenátem a tvarohem

2 h 40 min | hlavní chod | 6 porcí | italská kuchyně | recept zobrazen: 1171x
Recept na maso s listovým špenátem a čerstvým tvarohem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Nejprve si připravíme špenát, který důkladně umyjeme. Dáme ho do vroucí vody, přikryjeme a vaříme asi 5 - 10 minut. Pak ho scedíme a necháme vychladnout. Špenát nasekáme nadrobno.

Tvaroh, vejce a strouhaný parmazán smícháme se špenátem a přidáme hrstku namočených rozinek. Podle chuti přidáme sůl.

Umyté a osušené maso nařízneme a vytvoříme kapsu. Do kapsy dáme tvarohovou náplň, kraje zpevníme, aby náplň nevytekla a ještě maso osolíme a opepříme.

Telecí kapsu dáme na pekáček a pečeme při 220 °C, dokud maso nezměkne. Podle potřeby podléváme vývarem.

Telecí kapsa plněná špenátem a tvarohem je výborná s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.

autor receptu:

Telecí kapsa plněná špenátem a tvarohem

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Telecí kapsa plněná špenátem a tvarohem

Přidat příspěvek k receptu Telecí kapsa plněná špenátem a tvarohem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept