reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Telecí játra s petrželkou

Telecí játra jsou obzvláště jemná a chutná. Jednoduchý recept na gril.


  • 0

    0 0
  • 15 min

Postup přípravy

Stroužek česneku oloupeme a přímo jej vymačkáme do oleje. Přidáme pepř a petrželku, zamícháme.

Telecí játra rozložíme, osušíme pomocí kuchyňského krepového papíru a potřeme po obou stranách marinádou z oleje a koření.

Na grilovací rošt položíme hliníkovou fólii nebo ohnivzdornou formu odpovídající velikosti. Maso z obou stran grilujeme vždy 4 minuty. Potom teprve osolíme.

Telecí játra s petrželkou podáváme s libovolnou přílohou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Telecí játra s petrželkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.