reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Telecí játra s petrželkou

Telecí játra jsou obzvláště jemná a chutná. Jednoduchý recept na gril.


  • 0

    0 0
  • 15 min

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 709 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 660 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Postup přípravy

Stroužek česneku oloupeme a přímo jej vymačkáme do oleje. Přidáme pepř a petrželku, zamícháme.

Telecí játra rozložíme, osušíme pomocí kuchyňského krepového papíru a potřeme po obou stranách marinádou z oleje a koření.

Na grilovací rošt položíme hliníkovou fólii nebo ohnivzdornou formu odpovídající velikosti. Maso z obou stran grilujeme vždy 4 minuty. Potom teprve osolíme.

Telecí játra s petrželkou podáváme s libovolnou přílohou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Telecí játra s petrželkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.