reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Telecí játra na červeném víně

Snadný recept na chutně připravená telecí játra.


  • 4,3

    4,3 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

podle potřeby



Energetická hodnota

1862 kJ / 444,8 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Játra očistíme a nakrájíme na menší slabší plátky, které obalíme v hladké mouce. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Cibuli osmažíme na oleji do tmavší barvy a přidáme játrové plátky. Játra prosmažíme přikryté asi 5 minut z obou stran. Játra odkryjeme a podlijeme červeným suchým vínem, které necháme vyprchat. Přidáme horký vývar a provaříme. Játra nakonec dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem.

Telecí játra na červeném víně chutnají s rýží i knedlíky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Telecí játra na červeném víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.