reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Oloupanou a nakrájenou cibuli osmahneme na vyškvařené slanině. Připravíme si omyté, očištěné a osolené ryby. Pstruhy obalíme v hladké mouce a osmahneme z obou stran.

K osmažené rybě přidáme očištěné a nakrájené žampiony, omytá a na kousky nakrájená rajčata, pro chuť dáme mletou papriku a pečeme doměkka.

Tatranského pstruha při podávání ozdobíme petrželkou. Jako přílohu podáváme opečené brambory nebo smažené bramborové hranolky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tatranský pstruh

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.