reklama
hledat uživatel
       

Tatransky biftek

Jednoduchá, rychlá a chutná minutka pro každou příležitost.


  • 3,0

    696×

    3 696
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a jemně potřeme olejem. Necháme uležet. Pak prudce osmahneme na oleji.



Hotové maso vyndáme, do výpeku vsypeme na plátky pokrájemé žampiony, přidáme půl kostky másla a dusíme houby do měkka. Poté vlijeme smetanu ke šlehání, zahustíme jíškou, osolíme a opepříme dle chuti. Povaříme do zhoustnutí.



Maso na talíři přelijeme omáčkou a podáváme s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Tatransky biftek

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Tatransky biftek

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.