Tatransky biftek

30 min | hlavní chod | slovenská kuchyně | recept zobrazen: 144056x
Jednoduchá, rychlá a chutná minutka pro každou příležitost.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a jemně potřeme olejem. Necháme uležet. Pak prudce osmahneme na oleji.

Hotové maso vyndáme, do výpeku vsypeme na plátky pokrájemé žampiony, přidáme půl kostky másla a dusíme houby do měkka. Poté vlijeme smetanu ke šlehání, zahustíme jíškou, osolíme a opepříme dle chuti. Povaříme do zhoustnutí.

Maso na talíři přelijeme omáčkou a podáváme s rýží.

autor receptu:

Tatransky biftek

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tatransky biftek

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Tatransky biftek
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!

  • Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Rádi si v těchto dnech zdobíte zahrádku, terasu nebo balkon pestrobarevnými a různě velikými dýněmi? A jak by také ne, je přece jejich čas a jako podzimní dekorace jsou nepřekonatelné. Už také víme, že dýně je nadmíru zdravá zelenina a pomůže nám dokonce i s hubnutím.




přidat nový recept