reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tatarský biftek ve vaječné omeletě

Můj vlastní (jako každý) recept na výborný tatarák v omeletě.


  • 3,4

    13×

    3,3 13
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rozděláme si mleté maso a smícháme ho s nasekanou šalotkou, worcesterskou omáčkou, hořčicí, nadrobno nakrájenou cibulí, vejcem a solí.

Poté si uděláme vaječnou omeletu. Vejce rozšleháme se solí a opečeme. Pěkně propečenou omeletu rozkrojíme na půl. Pak na jednu z polovin namažeme masovou směs (jde to ztuha) a přiklopíme druhou polovinu.

A máme skoro hotový pokrm. Pokud tatarský biftek ve vaječné omeletě chceme zkrášlit, tak si z hermelínu vyřežeme dva trojúhelníčky a jednu nudličku, které budou předvádět oči a nos. Jako pusa poslouží půlkruh z omelety.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tatarský biftek ve vaječné omeletě

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.