reklama
hledat uživatel
       

Tatarská zelenina

Recept na večeři. Zelenina v tatarce podávaná s vařenými vejci.


  • 5,0

    5 5
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Růžičky květáku nebo brokolice uvaříme skoro doměkka. Zbytek květáku můžeme použít do polévky.

Tatarskou omáčku dáme do mísy, trochu přisladíme, osolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou. Přidáme okapané růžičky květáku, okapaný hrášek, na půlky rozkrojená cherry rajčátka a nasekané lístky bazalky. Všechno lehce promícháme.

Porce dáme na talířky,obložíme kolečky vejce natvrdo. Vejce pocákáme pikantním kečupem.

Zeleninu v tatarce podáváme s houskou nebo s topinkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tatarská zelenina

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.