Tatarská omáčka

20 min | omáčka | česká kuchyně | recept zobrazen: 157232x
Tatarku snad známe všichni, ale zkuste si ji doma udělat sami.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Majonézu zředíme vínem a smetanou. Přidáme hořčici, nadrobno posekané bylinky, osolíme, osladíme, opepříme a okyselíme.

Jako bylinky můžeme použít sterilované hříbky, okurky, cibuli, petrželku, sardelky, citronovou kůru nebo třeba kapary.

Tatarskou omáčku podáváme podle chuti.

autor receptu:

Tatarská omáčka

Počet přidaných receptů: 639

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tatarská omáčka

Přidat příspěvek k receptu Tatarská omáčka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!

  • Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Rádi si v těchto dnech zdobíte zahrádku, terasu nebo balkon pestrobarevnými a různě velikými dýněmi? A jak by také ne, je přece jejich čas a jako podzimní dekorace jsou nepřekonatelné. Už také víme, že dýně je nadmíru zdravá zelenina a pomůže nám dokonce i s hubnutím.




přidat nový recept