reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na potření

podle chuti

podle potřeby

příloha

Postup přípravy

Kvalitní hovězí svíčkovou naškrábeme nožem a důkladně promícháme společně s nadrobno nasekanou cibulkou a okurkami, máslem, ostatními ingrediencemi a kořením.

Na pánvi s trochou oleje si připravíme topinky, které lehce potřeme stroužkem česneku.

Tatarák z hovězí svíčkové podle Richarda Nováka podáváme natřený na topinkách. K pití se tatarák výborně snoubí s dobře vychlazeným pivem nebo červeným vínem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Tatarák podle Richarda Nováka

Celkový počet komentářů: 13
Nalezeno receptů: 13
|< << 12 >> >|

Přidat příspěvek k receptu Tatarák podle Richarda Nováka