reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

3. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Tatarák podle Richarda Nováka

Tatarák podle Richarda Nováka

Recept na skvělý tatarák z hovězí svíčkové podle Richarda Nováka.


  • 4,7

    168×

    4,7 168
  • 30 min

  • 11×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na potření

podle chuti

podle potřeby

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Postup přípravy

Kvalitní hovězí svíčkovou naškrábeme nožem a důkladně promícháme společně s nadrobno nasekanou cibulkou a okurkami, máslem, ostatními ingrediencemi a kořením.

Na pánvi s trochou oleje si připravíme topinky, které lehce potřeme stroužkem česneku.

Tatarák z hovězí svíčkové podle Richarda Nováka podáváme natřený na topinkách. K pití se tatarák výborně snoubí s dobře vychlazeným pivem nebo červeným vínem.

Foto: Pixabay.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tatarák podle Richarda Nováka

    Celkový počet komentářů: 23
    • Pavel
      Pavel

      Já bych přidal pepř, plnotučnou hořčici, ubral muškátový oříšek, okurky, máslo, na topinky bych použil kvalitní český česnek. Pak bych to nazval tatarákem z kvalitní hověziny. Jinak bych asi váhal nad titulem nejlepší tatarák. Ale každý si může dělat " tatarák " z čeho chce, že.

      08.10.2019 13:41:55

    • Tatarstán
      Tatarstán

      Komentář k receptu Tatarák podle Richarda Nováka

      Skvělý tatarák, za celou rodinu palec nahoru.

      03.03.2019 09:08:02

    • Roman Sytnik
      Roman Sytnik

      Tatarák a Richardovi Novákovi

      Kolik Ti je Ty sračko kdo si že můžeš urážet druhý.Chtěl jsi názor tak jsi ho dostal ale urážet nemusíš srágoro

      27.02.2019 19:31:20


    • Roman Sytnik
      Roman Sytnik

      Tatarák

      Tak to je hrozné co do toho dáváte to bych si na tu topinku nikdy nedal z toho by se mi asi jak pozvracel tak pokakal kde jste vyděl tam dávat muškátoví oříšek,kde jste viděl tam přidávat okurky,tu vaší dižonskou hořčici a ještě máslo kdo tu sračku může jíst? Jste ničitel jídla které bylo nejlepší v dobách a to 1978 a ještě okolo roku 1980.A jestli jste v tu dobu už existoval tak by jste se měl nad sebou zamyslet co uvádíte za nej.tatarák protože tento Váš výtvor by nežral ani pes jak se říká.Jmenuji se Roman a toto bych si od Vás nikdy nevzal protože to musí být pořádnej hnus Vy asi nemáte žádné chuťové buňky,když tam dáváte takovéhlé bludy a hnusy.Naschledanou

      26.02.2019 17:29:01

    • Richard Novák
      Richard Novák

      Komentář k receptu Tatarák podle Richarda Nováka

      Prosím všechny vegany a lidi s nižším IQ, aby se zdrželi komentářů. Děkuji.

      26.02.2019 12:19:22


    Nalezeno receptů: 23
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Tatarák podle Richarda Nováka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.