Tartare z marinovaných jablek se skořicovou zmrzlinou

2 hod | dezert | vegetariánský recept | recept zobrazen: 261x
Lahůdka pro milovníky ovoce a zmrzliny.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Cukr zkaramelizujeme a opatrně zalijeme bílým vínem a stejným dílem vody, rozpuštěný nálev stáhneme a necháme vychladit.

Jablka oloupeme a nakrájíme na měsíčky, vložíme do vakuovacího pytlíku a zalijeme připraveným, vychlazeným nálevem. Zavakuujeme a dáme přes noc do lednice.

Druhý den jablka scedíme a nasekáme na kostičky, které smícháme se zakysanou smetanou.

Tartare vytvarujeme na talíři pomocí kulatého tvořítka a navrch dáme kopeček skořicové zmrzliny, nazdobíme lístečkem máty.

Alakarte-cz autor receptu:

Tartare z marinovaných jablek se skořicovou zmrzlinou

Počet přidaných receptů: 169

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tartare z marinovaných jablek se skořicovou zmrzlinou

Přidat příspěvek k receptu Tartare z marinovaných jablek se skořicovou zmrzlinou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept