reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Tarhoně

Těstovinová příloha vhodná k dušené dýni nebo ředkvi.


  • 3,1

    91×

    3,1 91
  • 45 min

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 815 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 032 hodnocení

Vaříme s červenou čočkou: Vděčná luštěnina do polévek, karbanátků i salátů

22. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 848 hodnocení

Vaříme levně aneb chutné pokrmy za pár korun

22. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 218 hodnocení

KVÍZ: Vyzkoušejte si, jak dobře znáte světovou kuchyni

22. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

Podzim a naše nálada

22. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 695 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

22. 9. 2020

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a jemně usekáme. Troubu si předehřejeme na 180°C.

Těstovinové strouhání osmahneme na sádle dorůžova, vmícháme cibulku a vše ještě chvíli restujeme. Vsypeme papriku a zalijeme vroucí vodou.

Tarhoně osolíme, promícháme a dusíme v troubě do změknutí. Poté servírujeme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tarhoně

    Celkový počet komentářů: 5
    • majka
      majka

      nechápu o co jde

      10.03.2007 20:25:49

      • MAJKA
        MAJKA

        Tarhoňa pochází z kuchyně Maďarské a těstovinové strouhání,to je klasické drobení do polévek.Nudlové těsto,které se neválí na nudle,ale strouhá se na hrubém struhadle.

        10.03.2007 22:02:51

    • Eva
      Eva

      Nejsem sice žádná kuchařka začátečnice, ale co je "těstovinové strouhání" to mi jaksi uniklo!!!

      10.03.2007 17:27:15


      • alena
        alena

        evičko, stačilo by zapojit tu velkou věc, co máte na krku - zcela jistě zde bylo myšleno strouhání do polévky. já sice jsem v podstatě kuchařka-začátečnice, ale tohle dojde i mně =D

        23.02.2011 10:11:40


    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Tarhoně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.