reklama
hledat uživatel
       

Tarhoňa

Když jí připravím pro hosty, vždy hádají z jaké suroviny je tarhoňa připravena. Těstoviny ještě nikdo neuhádl.


  • 3,4

    50×

    3,4 50
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 703 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 939 hodnocení

Recept na kynuté velikonoční jidáše krok za krokem

7. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 678 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 742 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 631 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Postup přípravy

Na 2 lžících oleje osmahneme do tmavě hněda omyté těstoviny. Je důležité, aby byly ve tvaru rýže.

Pak přidáme vodu a sůl a dusíme doměkka pod poklicí. Když jsou těstoviny měkké, přidáme nakrájenou cibulku a vložíme do trouby, kde za občasného míchání dopečeme.

Tarhoňa ve výsledné fázi je čokoládově hnědá a sypká. Můžeme ji použít jako přílohu, ale i jako samostatné jídlo s kompotem nebo kyselou okurkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tarhoňa

    Celkový počet komentářů: 18

    Nalezeno receptů: 18
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Tarhoňa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.