reklama
hledat uživatel
       

Tarhoňa

Když jí připravím pro hosty, vždy hádají z jaké suroviny je tarhoňa připravena. Těstoviny ještě nikdo neuhádl.


  • 3,5

    46×

    3,4 46
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Na 2 lžících oleje osmahneme do tmavě hněda omyté těstoviny. Je důležité, aby byly ve tvaru rýže.

Pak přidáme vodu a sůl a dusíme doměkka pod poklicí. Když jsou těstoviny měkké, přidáme nakrájenou cibulku a vložíme do trouby, kde za občasného míchání dopečeme.

Tarhoňa ve výsledné fázi je čokoládově hnědá a sypká. Můžeme ji použít jako přílohu, ale i jako samostatné jídlo s kompotem nebo kyselou okurkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tarhoňa

    Celkový počet komentářů: 15

    Nalezeno receptů: 15
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Tarhoňa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.