Nejdříve si připravíme všechny suroviny. Houby očistíme, cibuli oloupeme a usekáme na jemné kostičky. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky a baby špenát opláchneme a necháme osušit. Podle návodu na obalu si připravíme tagliatelle.
V hluboké pánvi rozpustíme máslo, na kterém necháme zpěnit cibulku a česnek. Přidáme lišky a za stálého míchání vše opékáme asi 5 minut. Pak houby osolíme, opepříme, ochutíme drceným kmínem a podlijeme vínem. Jakmile se víno odpaří, přilijeme vývar, přidáme snítku tymiánu a vše dusíme asi 15 - 20 minut. Nyní směs podlijeme smetanou, kterou krátce povaříme a vmícháme čerstvý baby špenát. Nakonec k liškovému ragú přidáme ještě teplé tagliatelle, vše promícháme a můžeme podávat.
Liškové ragú s taglietelle rozdělíme na porce a podáváme se zeleninovým salátem. Podle vlastní chuti můžeme pokrm posypat strouhaným parmazánem.