Trochu netradiční úprava pstruha s mátou, jablky, slaninou a bylinkami.
máslo | |
2 ks | jablko |
1 ks | citron |
4 ks | pstruh |
4 snítky | máta |
12 ks | ančovičky |
1 lžíce | olivový olej |
12 plátků | anglická slanina |
450 g | tagliatelle |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř | |
náplň | |
2 ks | jablko |
4 snítky | máta |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena